Trebro Harvesting Equipment

SC 2010

Trebro SC 2010

De nieuwste automatische zodensteker van Trebro is volledig nieuw ontworpen, maar bevat technieken gebaseerd  op zowel de AutoStack als de HarveStack. Het compacte lichtgewicht frame past in een normale  zeecontainer zodat de transportkosten zo laag mogelijk kunnen blijven.

De SC 2010 is zeer goed te manoeuvreren dankzij de 170 graden gestuurde vooras. Hiermee kan zeer kort worden gekeerd op de kopakker. Bovendien kan de  machine gebruikt worden om pallets te verplaatsen als geen vorkheftruck voorhanden is.

Deze automatische stapelaar wordt aangedreven door een John Deere motor en wordt gecompleteerd met een comfortabele en ruime cabine met een 90 graden verdraaibare zitting die volledig zicht biedt op het oogst- en stapelproces.

De SC 2010 kan tot 1,250 m2 per uur oogsten en is voorzien van
een 60 cm brede snijkop met instelbare
oplegdruk voor optimale snijkwaliteit.

VIDEO
AutoSlab II

Trebro AutoSlab II

Trebro Manufacturing heeft recent de geheel nieuwe  Trebro AutoSlab ll automatische slabbing machine geintroduceerd.

Deze een-persoons oogstmachine is ontworpen  om strakke en stabiele pallets  te maken met behulp van een hydraulisch bediend haaksysteem. 
De tijdbesparende zodensteker is gebouwd op een John Deere tractor. De Trebro AutoSlab ll kan zowel op 40 als op 60cm breedte steken. Elektronisch wordt de lengte geregeld van 60 of 120cm lange slabben.

Elke AutoSlab Il is standaard uitgerust met Ultra-Steer, bediening om tijdens het werk de dikte, palletmaat en slablengte te kunnen regelen. Met een druk op de knop kunnen afgekeurde slabben terzijde geschoven worden.

De AutoSlab ll bevat Trebro's exclusieve snijkop met instelbare oplegdruk voor een optimaal snijresultaat met een minimum aan verspilling.

AutoStack

Trebro AutoStack

De Autostack is de ultieme automatische stapelaar als het aankomt op hoge verwerkingscapaciteit.

Uitgerust met 2 60cm snijkoppen  snijdt, rolt en stapelt de Autostack uiterst precies en met een verwerkingssnelheid van maar liefst 45 m2/min.

De palletinjectie zorgt ervoor dat een persoon de gehele dag non-stop op dezelfde snelheid kan oogsten. De knikbesturing zorgt voor een nauwkeurig en stabiel zodensnijden, ook bij kleine draaicirkels.